Kleine en grote reparaties

Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, of een kapotte accu. Het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In al deze en vele andere gevallen kunt u altijd bij ons terecht. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Door onze eigen automaterialen winkel (Rotil Automaterialen) kunnen wij u meteen van dienst zijn omdat wij bijna alle onderdelen op voorraad hebben. In de tijd dat wij de reparatie uitvoeren kunt genieten van een vers bakje koffie of gebruik maken van onze gratis leenauto.

Bij een reparatie die meer werktijd vereist of wat langere besteltijd voor onderdelen heeft, bespreken wij graag samen met u het gehele reparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de duur van de reparatie zullen wij vooraf met u bespreken.

 

Onderhoud

Het onderhoud van uw voertuig is van belang voor het rijplezier in uw auto. Wij verzorgen al uw voertuig onderhoud. Of het nu gaat om een kleine beurt, vervangen van de distributie of het herstellen van elektronische storingen u bent bij ons aan het juiste adres. Om toch mobiel te blijven tijdens de werkzaamheden kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto.

 

APK

Wij verzorgen eventueel ook voor u de APK, waarna wij eventueel de gebreken meteen voor u kunnen repareren. De APK laten wij uitvoeren door een onafhankelijk APK station. Heeft u uw auto zelf laten keuren dan repareren wij voor u ook de eventuele afkeur reparaties.

 

Prijsopgave vooraf

Bij alle onderhoud en reparaties informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten. U weet precies waar u aan toe bent!

Heeft u problemen met uw voertuig of vermoedt u dat uw voertuig niet naar behoren functioneert? Bel of kom gewoon langs voor een deskundig advies.

Wij verzorgen voor u al uw APK, onderhoud & reparaties aan uw personenauto of bedrijfswagen, ongeacht het merk.

 

Openingstijden

Onze werkplaats is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur (lunchpauze: 13:00 uur tot 14:00 uur)

Het afleveren en ophalen van uw auto kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 19:00 uur en op

zaterdag van 9:00 uur tot 16:00 uur. Afwijkende tijden betreft halen of brengen van uw voertuig is altijd mogenlijk.

 

reparaties roskam autos